Rupáner-konyha

Pöri-burger bögrésen

Avagy ahogyan én azt elképzel(t)em, sertéspörköltből, mert mi azt készítjük a leggyakrabban. Ha már Street-foodot készítenék ebből a gyöngyszemből, akkor mindenképpen ragaszkodnék hozzá, hogy ami belekerül, az bizony összhangban legyen a tradíciókkal. Mi pedig hagyományosan tésztával esszük, vagy szigorúan ropogós héjú, buborékos belsejű, pihe-puha kenyérrel, csalamádéval és/vagy csemegeuborkával. Így ezeket a tészta kivételével mind beleálmodtam,… Tovább »

Bögrés, dagasztás nélküli fehér kenyér – ropogós, buborékos, hűtős!

Ugye milyen gyönyörűséges? A képbe szinte bele lehetne harapni 🙂 És ilyen kenyeret olyan egyszerűen süthetünk, hogy azt nem is gondolnánk. A tésztát öt perc összeállítani, ezután éjszaka a hűtőben megkel, reggel formázzuk és azonnal sütjük! Nem kell hozzá sem idő, sem nagy tehetség 🙂 Ez a recept saját kísérlet eredménye, gondoltam, hogy hűtőben kelesztve… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!