Rupáner-konyha

Bögrés, dagasztás nélküli fehér kenyér – ropogós, buborékos, hűtős!

Ugye milyen gyönyörűséges? A képbe szinte bele lehetne harapni 🙂 És ilyen kenyeret olyan egyszerűen süthetünk, hogy azt nem is gondolnánk. A tésztát öt perc összeállítani, ezután éjszaka a hűtőben megkel, reggel formázzuk és azonnal sütjük! Nem kell hozzá sem idő, sem nagy tehetség 🙂 Ez a recept saját kísérlet eredménye, gondoltam, hogy hűtőben kelesztve… Tovább »

Bögrés pizzatészta Buddy Valastro-tól

Az olasz konyha nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. Remek példa rá Buddy pizzatésztája, ami gyakorlatilag a kenyér alapanyagaiból készül, titkának kulcsa pedig pusztán az arányok eltalálásában rejlik. Nem készül villám módon, ennek bizony meg kell adni a módját, de ez nem munkatöbbletet jelent, csupán időt, mert a tésztát kétszer pihentetjük. Ez az egyetlen kelt dolog, amit nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!