Rupáner-konyha

Bögrés, dagasztás nélküli fehér kenyér – ropogós, buborékos, hűtős!

Ugye milyen gyönyörűséges? A képbe szinte bele lehetne harapni 🙂 És ilyen kenyeret olyan egyszerűen süthetünk, hogy azt nem is gondolnánk. A tésztát öt perc összeállítani, ezután éjszaka a hűtőben megkel, reggel formázzuk és azonnal sütjük! Nem kell hozzá sem idő, sem nagy tehetség 🙂 Ez a recept saját kísérlet eredménye, gondoltam, hogy hűtőben kelesztve… Tovább »

Ropogós, házi fehér kenyér, Pataki tálban

Hozzávalók: 2 evőkanál étolaj 55 dkg liszt 3 dl langyos víz 1 teáskanál cukor 3 mokkáskanál só fél csomag porélesztő Elkészítése: A hozzávalókat a kenyérsütőben megdagasztjuk, és megkelesztjük, majd lisztezett deszkára borítjuk, és megformázzuk. A Pataki tálat kibéleljük sütőpapírral, és belehelyezzük a veknit. Ezután bő negyed órát kelni hagyjuk langyos helyen, majd éles késsel bevágjuk,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!