Rupáner-konyha

Őrületes sajttekercs, a hidegtálak királynője!

Avagy sajt, sajt hátán! Tudtátok, hogy a sajt egy kis forró vizes fürdő után úgy nyújtható, mint egy tészta? Én nem, és meg is lepődtem, de örülök, hogy találkoztam ezzel a jelenséggel, mert nekem, mint sajtrajongónak a sajtkrémmel és sonkával töltött sajt egyértelműen a hidegtálak tálak királynője lett, és egészen biztosan nagyon gyakran fogom készíteni,… Tovább »

Tepsis bundás sonkásszendvics

És, hogy mit takar ez a hangzatos kis név? Egy nagyon ütős ételt, méghozzá a melegszendvics és a bundás kenyér fenséges sajtos-tejfölös eggyé olvadását 🙂 Őrületes, de komolyan 🙂 Hozzávalók: – 8 szelet szikkadt vagy friss kenyér – kevés vaj – 8 szelet sonka szalámi – 5 tojás – 1 nagy dobozos tejföl – 1… Tovább »

Mini parti-zsemle, hipp-hopp módra

Most, hogy végre “jobb később, mint soha” alapon eljött a várva-várt nyár, megkezdődtek a kerti sütögetések, a teraszon pihegős esték és az egyre sűrűsödő baráti összejövetelek. Ilyenkor jó, ha van az “emberlánya” tarsolyában néhány, valóban hipp-hopp recept. Na, ez egy ilyen lesz, és emellett kicsiknek és nagyoknak is egyaránt telitalálat, mert kiváló sör-és borkorcsolyája lehet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!